pand%2520de%2520autospecialist_edited_edited.jpg

Nieuws

 

De bouw gaat volop door!

november 2020

Zoals u kunt zien, gaat de bouw goed vooruit. Er wordt veel werk verzet en we hopen u vanaf januari 2020 van dienst te kunnen zijn in ons nieuwe pand aan de Hofstede 21 te Reusel!

Het grondwerk is klaar!

21 april 2020

De bouw is kortgeleden van start gegaan. Ondanks de coronacrisis is het grondwerk door kunnen gaan. Nu verder met de bouw van het nieuwe pand.

De vergunning is rond!

November 2019

Na maanden bezig zijn met regelgevingen, aanvragen, welstand, ontwerpen en finetunen is het een welkom bericht te horen dat de vergunning is goedgekeurd.

Nu hebben we nog een aantal weken om over de laatste details na te denken, zodat de bouw hopelijk voorspoedig kan verlopen.

Januari  2020 gaan we van start aan de Hofstede 21, op de Kleine Hoeven in Reusel. We houden je op de hoogte van het verloop!

Van Herk wordt de kleine tussen de groten in Reusel

REUSEL - Jonge ondernemer Marc van Herk gaat voor het echte werk naar Kleine Hoeven in Reusel.

Met zijn krabbel onder een koopcontract is de 32-jarige Marc van Herk uit Reusel eigenaar geworden van een perceel van duizend vierkante meter op industrieterrein Kleine Hoeven in Reusel. Hij hoeft dan niet meer gebukt door de lage deur naar het schuurtje, waar hij zijn eerste eigen garage begon. Als De Autospecialist Reusel heeft hij grote plannen.
Aan de achterzijde van tankstation den Hoek aan de Turnhoutseweg in Reusel, staan twee oldtimer trekkers, het verraadt meteen de grote hobby van de jonge automonteur. Door een laag deurtje naar binnen (‘bukken aanbevolen’) wordt in de binnenruimte van zijn ruimte nog een keer veel plaats ingenomen door een nog op te knappen oldtimer, een Massey-Harris trekker uit 1959.
,,Toch is er nog genoeg plaats om goed aan andere auto’s te sleutelen”, zegt hij met een lach. Nadat hij ooit de opleiding tot monteur en ondernemer kleinbedrijf afrondde, deed hij ervaring op bij een andere garage in Reusel. Twee jaar geleden zag hij dat het tijd was om iets voor zichzelf te beginnen.,,Ik knap ook al vanaf mijn zestiende samen met mijn broer oude tractoren en oldtimers op. Van daaruit heb ik een passie ontwikkeld om alle denkbare problemen op te lossen. Het is die vindingrijkheid die ik goed kan gebruiken in mijn bedrijf.”
Ideale plaatje
In de beperkte ruimte die hij nu heeft, kan hij al veel problemen oplossen voor zijn klanten, die ook voor een deel uit België komen. Op Kleine Hoeven komt zijn nieuwe garage mooi in het groen te liggen, precies ook zijn ideale plaatje. ,,Ik kreeg uitermate veel medewerking bij de gemeente in de keuze van het perceel en de situering van de nieuwe werkplaats”, vertelt de jonge ondernemer. ,,Ik ga de bouw wel rustig ter hand nemen, want als eenpitter moet ik ook vooral hier in de garage zijn.”
Van Herk komt op Kleine Hoeven tussen de grotere jongens, zoals mechanisatiebedrijf De Kok die onlangs een perceel kocht dat zeven maal zo groot is als het zijne. ,,Ik denk dat het kleine ook veel mensen aanspreekt”, zegt hij zelfverzekerd. ,,Ik maakte nog nooit reclame, mijn klanten kwamen bij mij door mond-tot-mond reclame en ik kan alle service en ook de APK leveren.”
En zijn oldtimers? ,,Ik hoop daar ook een klein plekje voor te kunnen vinden.”

0497-642584

Hofstede 21
5541 SJ Reusel

©2019 door De Autospecialist Reusel. Met trots gemaakt met Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now